Свлечиште кај Страцин

На патниот правец Куманово – Крива Паланка кај село Страцин од вчера е активирано свлечиште со кал и земја, со што е зафатена една лента од патот.  

Од Авто мото сојузот на Македонија препорачуваат внимателно возење и следење на поставената сообраќајна сигнализација.  

Екипите на јавното претпријатие Македонија пат интензивно работат на расчистување на свлечиштето и нормализирање на двете ленти за непречено одвивање на сообраќајот. 

Коментари

коментар(и)