Седум лица казнети заради маска на подрачјето на СВР Куманово

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот (15.07/16.07.2021), по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово седум лицa не ја почитувалe, од кои четири во Крива Паланка и три лица во Кратово.  За истите ќе следуваат  соодветни  мерки, информира СВР Куманово.

 

Коментари

коментар(и)