Седум лица казнети поради маски

Во текот на изминатото деноноќие по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 7 лица не ја почитувале. Сите на подрачјето на  Куманово и против нив се поднесени соодветни  поднесоци, информира полицијата.

Коментари

коментар(и)