Се работи на патот во Мургаш и Косматац

Во соработка со месното население од селата Мургаш и Косматец, општината интензивно работи на подготовка за тампонирање на пристапниот пат до селата, паралелно се реализира и процесот за негово тампонирање.

-Благодарност до месното население кое директно се вклучи во оваа акција за решавање на деценискиот проблем со пристапот до овие две кумановски села-напиша на Фејсбук градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.

Коментари

коментар(и)