Следува продолжен викенд за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците, 11 октомври (понеделник), Денот на народното востание, е неработен ден за сите граѓани.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните им го честита Денот на народното востание.

Коментари

коментар(и)