Српските и руските дезинформации, закана за демократските процеси на Косово

Несогласувањата меѓу државите од Западен Балкан за иницијативите како „Отворен Балкан“ и празнините создадени како резултат на неизвесноста на евроинтеграциските процеси,

создаваат терен за надворешните актери како Србија, Русија и Кина да ги истуркаат нивните агенди за дестабилизација.

Автор: Фитим Гаши

 

Српските и руските дезинформации, закана за демократските процеси на Косово

 

Коментари

коментар(и)