СТАВ: Состојбата со пензионерите и здружението

Актуелната состојба со пензионерите, функционирањето на пензионерските здруженија, барањата за покачување на пензиите, но и за измените на статутот и многу други теми, ќе се зборува вечерва во емисијата „СТАВ“, каде гостуваат тројца соговорници, претставници на пензионерите. Ќе имате можност да ги слушнете Ристо Бошков, претседател Здружение на пензионери Куманово, Мирослав Цветковски, член ИО Куманово и Љубица Алексовска Костиќ, ИО Куманово. Гледајте СТАВ на ТВ Плус вечерва во 20 часот!

Новинар: Елена Георгиевска

 

 

Коментари

коментар(и)