СТАВ со м-р Соња Цветковска

-Кога Македонија ќе добие датум за почеток на преговорите со ЕУ, можно ли е заедничко одбележување на историските личности од значење за историјата и културата на македонскиот и бугарскиот народ, треба ли да се ревидираат учебниците по историја, дали Бугарите се окупатори или „некои администратори“ , ќе слушнете вечерва во СТАВ од Соња Цветковска, магистар по евроинтеграции со дваесетина меѓународни сертификати од областа на човековите права и историјата, професор по историја, коавтор на учебник по историја, автор на низа публикации.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)