Стартува проектот на СДСМ „Од врата до врата“

Општинската организација на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска на  пресконференција ги најави активностите кои што ќе следат во наредниот период. Како што соопшти претседателот Мартин Костовски во понеделник ќе стартува проектот  „ Од врата до врата“, а почетокот ќе го означи лидерот  на СДСМ , Зоран Заев. 

Коментари

коментар(и)