Три локации во Куманово денеска привремено ќе бидат без вода

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „Киро Фетак“ и „11 Ноември“ (од бр.1 до бр. 48), а вода ќе нема и ЈЗУ Општа болница Куманово.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Коментари

коментар(и)