Турнир во мал фудбал помеѓу институции за „Денот на градот”

Се оддржа традиционалниот турнир во мал фудбал помеѓу институции „Денот на градот” , по повод 11-ти Ноември.

На турнирот настапија екипи од Општина Куманово, СВР Куманово, Општински сојуз на Училишен спорт на Куманово и ЈП Водовод – Куманово.

Целта на турнирот е подигање на спортскиот дух и подобрување на соработката помеѓу институциите во Општина Куманово.

 

Коментари

коментар(и)