Угостителите со продолжено работно време за празникот

Утре и задутре угостителските објекти во градот ќе работат со продолжено работно време.

Предлогот, кафеаните и кафулињата во градот да работат подолго за 2 часа, поради Денот на градот, едногласно беше прифатен од советниците.

Предвидено е во наредните два дена сите угостителски објекти да работата 2 часа подолго од работното време, кое им го дозволува законот.

Коментари

коментар(и)