(ФОТО) ОУ„Магдалена Антова“ и „Фаик Коница“ со заедничка активност

Основното училиште „Магдалена Антова“, заедно со партнер училиштето „Фаик Коница“ од село Слупчане го одбележа пристигнувањето на есента.

Тие одржаа заедничка активност насловена „Другарството е нашето мото“.

Од училиштата посочуваат дека другарството е најголемо богатство што ни го дава природата. Весели, среќни и задоволни детски лица е нашата цел.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)