Фото студијата погодени од кризата (ВИДЕО)

Се затвораат фото студијата во градот, досега три во нашиот град, а како последица од пандемијата што ги погоди и сите оние кои тесно соработуваат со учениците и рестораните при организирање веселби. На ниво на дуќанска работа тие речиси и да не функционираат, а во живот ги оддржува модерното време на дигитализацијата. Повеќе од изјавите на засегнатите сопственици.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)