Хуманитарна вечер за Ана

Хуманитарната организација „Дарио Петровски“ организира хуманитарна вечер „Од срце за малата Ана“, која ќе се одржи на 26-ти месецов, идната среда во Куманово Спа.

-Да и помогнеме на Ана да ја продолжи борбата и да и овозможиме шанса за безгрижно и весело детство-повикуваат организаторите.

Предвиден е настап на повеќе кумановски музички артисти.

Коментари

коментар(и)