„Чародејание“ со премиера на 12ти јули 2021

Во понеделник, односно на 12ти јули 2021 година, со почеток во 20:30 часот, во дворот на соборниот храм „Св. Никола“ ќе се оддржи промоција на филмот „Чародејание“ . Филмот е во продукција на Кумановско-осоговска епархија.

 

Коментари

коментар(и)