Четири лица не носеле маски

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на Министерството за внатрешни работи, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово  9 лица не ја почитувалe, од кои  во Куманово 4 и  Кратово 5, за истите ќе следуваат соодветни мерки.

Коментари

коментар(и)