55 години музичко творештво на Маргица Антевска

Во Занаетчискиот дом концерт по повод 55 години музичко творештво синоќа одржа кумановската музичка ѕвезда, Маргица Антевска. Пред присутната публика беа интерпретирани стари македонски народни и забавни музички нумери и преработки на познати стихови. Антевска настапи придружувана од Марко Митковски на пиано, Бојан Трајчев- гитара, Никола Петковски- виолина и Милена Митковска-вокална придружба. Концертот се одржа под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово.

Коментари

коментар(и)