Апел за донација за Светлана Димитриевска

Светлана Димитриевска, наша сограѓанка и долгогодишен соработник на ТВ Плус, има потреба за помош. Таа се бори со канцер, но нејзината здравствена состојба се влошува. Единствен спас за неа, е лекување во Турција или Хрватска, кое ќе чини 40 000 евра. Да донираме за Светле!

 

143 666 – A1

143 139 – Телеком

Може да се донира и директно на линкот:

https://www.facebook.com/donate/342680261038718/10159767200734281/

 

Коментари

коментар(и)