ВИДЕО: Богата културна програма на НУЦК „Трајко Прокопиев“ и во декември месец

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ и во текот на декември продолжува со богатата културна програма.

Изложби, промоција на монографија по повод 75 години Театар Куманово, премиера на претставата „Балкон“  на албанска драма се само дел од предвидените активности до крајот на годинава.

Повеќе на оваа тема од  изјавата на  директорот на националната установа Сашо Тодоровски.

Коментари

коментар(и)