ВИДЕО: Во сабота десеттиот годишен концерт на КУД „Српски вез“

Културно уметничкото друштво „Српски вез“ Куманово во сабота во 19 часот во Центарот за култура ќе го одржи десеттиот јубилеен годишен концерт.

Организаторите информираат дека салата ќе биде мала за да ги прими сите заинтересирани граѓани, но веќе нов концерт најавуваат за јуни.

Ветуваат богата програма за јубилејот со настап на уметнички друштва од Србија.

 

Коментари

коментар(и)