(ВИДЕО) Вработените во СВР Куманово даруваа крв

СВР Куманово денеска организираше крводарителска акција во просториите на Центарот за култура. Според надлежните,  радува фактот што интерес за крводарителство покажуваат и лица кои што досега не дарувале крв. Повеќе од изјавата на Виолета Богдановска, началничка на Отсек за превенција во СВР Куманово.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)