ВИДЕО: Гастрономска манифестација „Ден на гравот“

Гастрономска манифестација „Ден на гравот“, под мотото „Граше брате наше“, организираа Здружението на пензионери „Куманово“,Здружение на дијабетичари „Куманово“, Здружението „Еко Гард“ и ресторанот „Грација“.

Настанот којшто се одржува за прв пат е под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово.

Присуствуваа пензионери од повеќе градови од земјава.

Коментари

коментар(и)