ВИДЕО: Доделени наградите од фестивалот „Денови на комедија“

Центарот за култура ги награди најдобите од Меѓународниот театарски фестивал „Денови на комедија 2022“. За наградите одлучуваше стручно жири.

Коментари

коментар(и)