ВИДЕО: Еко акција в сабота во Пчиња

Во селото Пчиња в сабота ќе се организира еко акција во рамките на проектот за уредување, промоција и заштита на Бислимска клисура, кој е во реализација на здружението Народен универзитет, ЛАГ АБЕР 2015 и Фондацијата за мали и средни претпријатија. Проектот е финансиран од ЕУ.

Повеќе детали за претстојната акција во Пчиња од Оливера Стефановска, проект- координатор.

Коментари

коментар(и)