ВИДЕО: Заврши турнирот во кошарка

Заврши турнирот во кошарка, кој изминативе два дена се реализираше на игралиштето во близина на Спортската сала. Учествуваа натпреварувачи од различни националности од Куманово. Најдобрите добија пехар.

Коментари

коментар(и)