ВИДЕО: „Зафир Сајто“ се подготвува за тешката зима

Енергетската криза може сериозно да влијае и врз состојбата во домот за стари лица „Зафир Сајто“. За да се спречи влошување на состојбата пред грејната сезона, надлежните со поддршка на советниците изгласаа зголемување на цените на услугите во оваа установа. Од старскиот дом во Куманово информираат дека се преземени сите мерки за намалување на трошоците и заштеда.

Коментари

коментар(и)