ВИДЕО: Куманово ќе соработува со градови од Бугарија

Општина Куманово и Министерството за локална самоуправа потпишаа два договори за Национално кофинансирање на програмата за прекугранична соработка помеѓу Бугарија и Македонија. Општините ќе имаат бенефит во делот на развој на туризмот и зголемување на капацитетите во туристичката понуда.

Коментари

коментар(и)