ВИДЕО: Општината ќе продолжи со поставување на столпчиња

Општина Куманово ќе продолжи со поставување на столпчиња по должината на булеварот Трета Македонска, а ќе се отстранат и сите паркинг места предвидени за времено паркирање на улицата „11 Октомври“, информира градоначалникот Максим Димитриевски. Воведувањето на велосипедска зона директно е поврзано со изградба на нови паркинг места во градот, посочуваат надлежните.

Коментари

коментар(и)