ВИДЕО: Повторно не функционира возот кон Скопје

Жители на неколку кумановски села десетина дена се без железнички превоз. Укинати се возовите на редовната линија Скопје-Табановце. Најзасегнати се жителите од Романовце и Табановце, кои на работа во Скопје досега заминуваа со воз. Велат во моментов најисплатливо е да се користи воз, бидејќи картата за автобуски превоз е доста поскапа.

Коментари

коментар(и)