(ВИДЕО) Со физичка настава почна второто полугодие

Со физичка настава почна второто полугодие. Надлежните очекуваат ваквата настава да даде подобри резултати. Училиштата во моментов располагаат со доволна количина енергенси.

Коментари

коментар(и)