ВИДЕО: Утре ќе се одбележи годишнина од НАТО агресијата на поранешна РС Југославија

Српската заедница од Куманово и Демократската партија на Србите во Македонија, традиционално утре во црквата „Света Троица“ ќе организира помен за паднатите жртви, по повод годишнина од НАТО агресијата на СР Југославија.

Се повикуваат заинтересираните граѓани да присуствуваат на одбележувањето кое ќе започне во 10 часот.

Коментари

коментар(и)