ВИДЕО: Утринава редици на Табановце, се враќаат печалбарите

Долги редици утринава можеше да се забележат на граничниот премин Табановце, за влез во државата. Голем број иселеници се враќаат дома за претстојните празници.

Коментари

коментар(и)