Викендов четири лица го прекршиле полицискиот час

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР викендов, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 329  лица не ја почитувалe, од кои  во Куманово 236, во Крива Паланка 62 и  во Кратово 31, за истите ќе следуваат соодветни мерки.Во истиот период 4 лица  не ја почитувале  забраната за движење.

Коментари

коментар(и)