„Водовод“ интервенира на мрежата на неколку локации

Јавното претпријатие „Водовод“ известува дека денеска ќе се интервенира на дефекти на водоводна мрежа на следниве локации:

-главен доводен челичен водоводен вод Ф500 (наспроти Б.С. Трго-Тим) – дефекти на водоводна цевка

-улица Октомври (покрај фабрика ИСКРА) – монтажа на испустен вентил на АЦ водоводна цевка Ф250

-крстосница помеѓу улиците. 11-ти Ноември и улица Индустриска – ископ на шахта за мерач на проток и притисок

Коментари

коментар(и)