Во тек кампања „Стави појас“ (ВИДЕО)

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во сорабоотка со МВР во наредниот период организира сообраќајно едукативни и превентивни активности со цел да им укажат на возачите и на патниците дека користењето на заштитниот појас при возењето е пред се за нивна лична безбедност.

Коментари

коментар(и)