Зад сензационалистичките наслови се крие и говор на омраз

Без оглед дали ги пишуваат од своите лични или од лажни профили на социјалните мрежи, Македонците, се чини, се многу моќни и „речити“ кога станува збор за ширење на говор на омраза.

 

Автор: Христина Стојановска

 

Зад сензационалистичките наслови се крие и говор на омраза

Коментари

коментар(и)