Интегра со проглас до македонскиот народ

Во ова тешко време кога притисоците врз нашата земја го достигнуваат врвот и го загрозуваат македонскиот идентитет и суверенитет, ИНТЕГРА – Македонската конзервативна партија објавува ПРОГЛАС до македонскиот народ. „Ајде заедно да сториме се што је во наша моќ, да покажеме национално достоинство и да го претвориме националниот пораз во победа, од која утре ќе бидат горди нашите деца и внуци, и нашите македонски поколениа“, помеѓу останатото се нагласува во Прогласот.

Во продолжение целиот проглас.

 

Коментари

коментар(и)