Ларвицидна дезинсекција во Куманово

На 29.03.2021 година (понеделник) на територијата на општина Куманово ќе се спроведе ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)