Максим Димитриевски вечерва во „СТАВ“ во 20 часот

Актуелниот и кандидатот за иден градоначалник на Куманово од граѓанската иницијатива „За наше Куманово“, Максим Димитриевски вечерва гостува во емисијата „СТАВ“.

Димитриевски освен што ќе зборува за својата програма, ќе се осврне и на сите актуелни теми, меѓу кои и несогласувањата со СДСМ, истрагите коишто се водат против него, сработеното.

Емисијата започнува во 20 часот.

 

Коментари

коментар(и)