Ниту Косово не е имуно на руската пропаганда во регионот

Се чини јасно дека целокупното инсистирање на Руската Федерација да ја спореди агресијата во Украина со војната во Косово е да создаде алиби на меѓународната сцена за окупацијата на Украина и последиците што таа окупација ги носи таму.

 

Автор: Петрит Зогај

 

Ниту Косово не е имуно на руската пропаганда во регионот

Коментари

коментар(и)