Петрушевски го обвини градоначалникот за ненаменско трошење (ВИДЕО)

Вчера во Централата во Скопје пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Бране Петрушевски, оддржа прес конференција на која што поголемиот дел од излагањето го посвети на работењето на кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски.  Во продолжение ќе проследиме за што конкретно станува збор.

Коментари

коментар(и)