Пет лица од Кратово не носеле маски

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 5 лица не ја почитувалe, од кои 5 на подрачјето на Кратово за истите ќе следуваат соодветни мерки.

 

Коментари

коментар(и)