Пожарникарите гаснеле сува трева во Матејче

Кумановските пожарникари бележат две интервениции во текот на вчерашниот ден. Првата било по 16 часот на запалена сува трева во село Матејче, Општина Липково.

Втора интервенција била од 03:30 до 03:50 на улицата „Моша Пијаде“, на запален контејнер.

Интервенирано е со едно противпожарно возило и двајца пожарникари.

Коментари

коментар(и)