Полицијата утре ќе донира крв

Согласно годишниот план на Министерството за внатрешни работи за 2021 година, утре  со почеток од 09 часот СВР Куманово ќе спроведе редовна крводарителска акција за вработените.

Согласно мерките и препораките донесени од Владата на РСМ крводарителската акција ќе се одржи во просториите на Центарот за култура.

Коментари

коментар(и)