Презентирана новата индустриска зона пред стопанствениците (ВИДЕО)

Бизнисмени од земјава денеска присуствуваа на презентацијата на новата индустриска развојна зона Новини и Речица во Куманово. Градоначалникот Максим Димитриевски и претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија,  Даниела Арсовска потенцираа дека во креирањето и имплементацијата на економските политики важен акцент треба да се стави на рамномерниот економски развој.

 

Коментари

коментар(и)