Продолжува програмата за Ноемвриските денови

Продолжуваат активностите во рамки на програмата за Ноемвриските денови. Во националната установа Музеј Куманово ќе се одржи проекција на етнолошкиот документарен филм Патот на надежта и Ерделезе. Во 19 часот во Занатчискиот дом пензионерите при Здружението на пензионери Куманово организираат настан Пензионерите за својот град.

Коментари

коментар(и)