Промоција на делата на Давидовска Баниќ

Кумановската библиотека „Тане Георгиевски“ организира промоција на книгите „Мајка од магла“ и „Умрев за да оживеам“ и средба со авторката Габриела Давидовска – Баниќ.

Настанот ќе се одржи утре со почеток во 18 часот, во Занаетчискиот дом.

Модератор на настанот ќе биде Христина Алексовска, а промотори се Десанка Николова, Весна Алексова. Пред присутните ќе се обрати и Емилија Златкова Анастасова.

Коментари

коментар(и)