Промоција на филм „Пиротско маало низ времето“

Во Занаетчискиот дом во понеделник со почеток во 19 часот ќе се одржи промоција на документарниот филм „Пиротско маало низ времето“ на Љиљана Тричковиќ, како главен уредник и Марјан Стошевски како помошник уредник.

Промотор на филмот ќе биде Христина Алексовска.

Се повикуваат заинтересираните граѓани да присуствуваат.

Коментари

коментар(и)