РЦУК: Известување за минирање

Од Регионалниот центар за управување со кризи известуваат дека на 13 август годинава, во периодот од 08 до 16 часот ќе се врши минирање на м.в. Црвенки ( Живкова карпа), општина Куманово.

Минирањето ќе го врши „РУДПРОЕКТ“ ДОО Скопје, информира РЦУК.

Коментари

коментар(и)